Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća u nesreći

Četiri dramatične nesreće na moru, kopnu i u zraku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj su se dogodile 4 dramatične nesreće koje samo čudom nisu završile tregedijom.

U Dubrovniku se prilikom miniranja gradilišta trafostanice odvalila stijena koja je preletjela prometnicu i pala na kuću obitelji Krečko. Stijena je napravila popriličnu materijalnu štetu, no na sreću nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

>> Dubrovnik: Minirali na gradilištu trafostanice, stijena pala na kuću!

Na riječkom sportskom aerodromu Grobnik oko 11 sati pilot je s poteškoćama grubo prizemljio Cessnu u kojoj su se nalazili roditelji s devetogodišnjom djevojčicom. Cessna je nakon slijetanja planula, no svi su se putnici zajedno s pilotom uspjeli izvući iz zrakoplova prije no što se zapalio. Svi su prevezeni na bolnicu na medicinsku obradu, no kako se doznaje samo je jedna osoba ozlijeđena i zadržana u riječkom KBC-u, a ostali su otpušteni na kućnu njegu.

>> Na Grobniku se srušila i zapalila Cessna, jedna osoba ozlijeđena

Šestogodišnji dječak iz Češke je u mjestu Gradac kod Makarske pao s vanjskih stepenica hotela s visine od 6 metara. Dječak je zadobio teške ozlijede, utvrđen mu je potres mozga, nagnječenje prsa i unutarnje krvarenje, no trenutno je izvan životne opasnosti.

>> Makarska: Dječak preživio pad sa šest metara

U zadarskom arhipelagu oko 13:30 sati potonula je 15-metarska brodica, a četiri člana posade broda spasila je posada druge ribarice. Brod je potonuo na 90 metara dubine, no nitko od posade nije ozlijeđen niti je došlo do onečišćenja mora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene