Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Makarska: Dječak preživio pad sa šest metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji dječak iz Češke preživio u padu sa šest metara zadobio je teške ozlijede.

 

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Srbiji Teška nesreća u Beogradu Sudarili se vlakovi u tunelu: Jedan prošao kroz crveno, 13 osoba je ozlijeđeno Krađa više stotina eura Prepoznajete li osobe s fotorobota? Policija ih traži zbog teške krađe

Šestogodišnji dječak iz Češke teško je ozlijeđen prilikom pada u mjestu Gradac nedaleko Makarske, izvijestila je danas Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Dječak, koji u tom mjestu ljetuje sa bakom, pao je na pod sa vanjskih stepenica hotela Labineca sa visine od oko šest metara.

Do nesreće je došlo jučer oko 19,30 sati u trenutku kada je njegova baka zaključavala sobu, a za to vrijeme se dječak penjao po vanjskoj ogradi, te je u jednom momentu izgubio ravnotežu, pao i teško se ozlijedio.

Nakon nesreće je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u splitski KBC gdje mu je utvrđen potres mozga, nagnječenje prsa i unutarnje krvarenje, a izvan je životne opasnosti. (Hina)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene