Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preletjela prometnicu

Dubrovnik: Minirali na gradilištu trafostanice, stijena pala na kuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo sreća spasila je obitelj Iva Krečka iz Dubrovnika.

Naime, tijekom miniranja, na gradilištu trafostanice Srđ, velika stijena se odrnula, preletila prometnicu te pala na obiteljsku kuću Krečkovih.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Stijena je učinila veliku rupu na krovu, a pukom srećom nitko nije stradao. Na teren je odmah izašla policija i napravila zapisnik.

Ivo Krečak, vlasnik kuće najavio je kako će cijelu štetu prijaviti sudu, a dodao je kako ga posebno boli nebriga odgovornih.

>> Gromadu će morati razbiti u dnevnom boravku!

'Stijena se otisnula od brda i udarila na kuću. I, hvala dragom Bogu da se nikome ništa nije dogodilo. No, zabrinjava me ponašanje ljudi koji rade u ovom tunelu ove trafostanice; neka grade, ali treba voditi računa i ljudima; da nitko nije prišao i pitao što se dogodilo', rekao je Krečak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene