Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje u Splitu

Cvik u sudnici prijetio novinarki: 'Znam gdje živiš'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jakša Cvitanović Cvik danas je prije početka sudske rasprave na splitskom Županijskom sudu prišao novinarki Slobodne Dalmacije i zaprijetio joj.

Katarina Marić Banje, novinarka Slobodne Dalmacije koja od prvog dana prati suđenje Cviku, nalazila se u dijelu sudnice rezerviranom za publiku i razgovarala s tužiteljicom. U to vrijeme pravosudni policajci uvodili su Cvitanovića i optužene u sudnicu. Cvik je iskoristio trenutak i približio se novinarki. 'A zašto ti tako lipo pišeš o meni, je li Kate? Potražit ću te na adresi stanovanja', rekao je bahato Cvik novinarki. 'Nisam mogla vjerovati što sam čula te sam mu rekla Jakša, što si rekao', rekla je za Dnevnik.hr Katarina Marić Banje. 'Posjetit ću te, da vidim kako si', rekao je Cvik novinarki.  

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..." Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

>> Cvik zatražio da mu skinu lisičine u sudnici

 Uz njega su bila dva pravosudna policajca koja ga nisu spriječila u izgovaranju prijatnji, ali su sve naveli u zapisnik i novinarku Slobodne Dalmacije već je kontaktirala splitska policija. Predsjednik sudskog vijeća Zoran Matulović nije mogao čuti što se zbivalo jer je sudačka katedra udaljena od optuženičke klupe. Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske potvrdila je da je policija upoznata s današnjim događajem. 'Djelatnici splitske policije obavit će razgovor s novinarkom, a o svemu ćemo obavijestiti nadležno Državno odvjetništvo', rekla je Kraljević Gudlje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene