Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoka očekivanja

Čačić: Zakon o predstečajnom postupku ubrzat će oporavak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić je u mjestu Sračinec kod Varaždina rekao da vjeruje da će zakon o predstečajnom postupku pomoći da se ubrza oporavak hrvatskog gospodarstva.

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Čačić je nazočio proslavi Dana općine Sračinec te je na upit novinara hoće li taj zakon i u kojoj mjeri riješiti nelikvidnost te jesu li realna visoka očekivanja od njega, odgovorio da ne postoji nijedan zakon koji sam po sebi rješava stvari, ali da i ovaj zakon stvara pretpostavke da se otvori proces rješavanja.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode

>> VIDEO Čačića usred govora nazvala supruga: 'Ne bu dobro!'

'Gospodarski rast, likvidnost, zaposlenost - to je nešto što otvara snažne mogućnosti za rješenje nelikvidnosti i izlazak tvrtki iz teškoća i u tom procesu čišćenja ovaj zakon je nužan. To je instrument za koji sam duboko uvjeren da će nam snažno pomoći da ubrzamo proces čišćenja i oporavka hrvatskog gospodarstva', kazao je Čačić i dodao da će to biti bolan proces.

'Sjećam se demonstranata ispred svojih vrata na dnevnoj bazi, ali Dalmacijavino, Jadrankamen, danas su ponovno tvrtke koje rade i rade uspješno', istaknuo je Čačić.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene