Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Energetska stabilnost

Čačić kod Putina lobira za Južni tok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg ročišta u Mađarskoj prvi potpredsjednik Valde zaputio se na sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Na rusko tržište probija se i prvi potpredsjednik Vlade, Radimir Čačić. Iz mađarske sudnice otputovao je na susret s ruskim predsjednikom Putinom u Sankt Peterburg.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

>> Presuda idući petak: 'Koban je bio udar Škode u zid nakon naleta Čačića'

Na ekonomskom forumu hrvatsko izaslanstvo po drugi put u 6 mjeseci lobira kod Rusa oko magistralnog pravca Južnog toka koji bi Europu opskrbljivo energentima. Čačić kaže kako je to pravac kojim bi Hrvatska dobila energetsku stabilnost.

'U slučaju da dobijemo magistralni pravac to je 5 milijardi eura u dvije godine investiranja u Hrvatsku i moguće da cijeli taj kolač realiziraju naše tvrtke ako se donese odluka', rekao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene