Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Australska televizija

'Britt Lapthorne ubila banda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska televizijska postaja 'Channel 7' u svojoj večernjoj nedjeljnoj emisiji najavljuje šokantno razrješenje ubojstva Britt Lapthorne. Kažu, ubijena je u pokušaju otmice kakve se ondje neprestano događaju.

I dok hrvatska policija ni nakon četiri mjeseca ne zna gotovo ništa o smrti 21-godišnje Britt, australski reporteri dođu na samo pet dana i odmah nađu i uzrok i motiv i ubojice. Ekskluzivne snimke posljednjih trenutaka života 'Channel 7' podijelit će sa svjetskom javnošću u nedjelju u emisiji Sunday night. Doznali su da ju je sigurno ubila banda koja kidnapira mlade djevojke u noćnom klubu Fuego.

Pročitajte i ovo Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno" Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura

>> Australska televizija tvrdi da je otkrila ubojicu Britt Lapthorne

>> Nije utvrđen uzrok smrti Britt Lapthorne

>> 'Ne možemo odustati dok ne saznamo što se dogodilo Britt'

Da su ljetos tamo otimane tvrde im tri turistice iz Australije, Engleske i New Yorka. Vlasnik kluba kaže da ga je policija zamolila da pusti televizijsku ekipu i da su nešto snimali po njegovom lokalu, ali nisu nikog ništa ispitivali. Dubrovačka policija potvrđuje da su Australcima tijekom snimanja pomagali, podastrli im informacije i na raspolaganje im stavili svoje istražitelje. Sada su zbunjeni multidisciplinarnim vještinama australskih reportera koji su i detektivi i forenzičari i patolozi. Nije jasno koliko su ozbiljno ispitali smrt, ali smrtno su ozbiljno ispitali tržište, zanimanje publike i gledanost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene