Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj Lapthorne

Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski mediji pišu kako se roditelji tragično preminule Britt Lapthorne vraćaju u Dubrovnik da bi potaknuli policiju da dođu do nekih odgovora.

Naime, uskoro se približava druga obljetnica smrti tada 21-godišnje djevojke, a Dale i Elke Lapthorne više ne mogu podnositi kako se njezin slučaj, kako kažu, 'gura u ladicu'.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

'Nakon istrage australske policije prije nekoliko mjeseci, oni misle da je sve gotovo, ali mi imamo vlastitog posla tamo', izjavio je za Herald Sun Dale Lapthorne.

>>  Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena

Njegova supruga govori o tome kako im je teško kada dođu u Hrvatsku. 'Čuli smo kako su u policiji uznemireni zbog našeg dolaska, no nama je drago što je to tako jer ih dolazimo probuditi', kazala je.

'Za nas taj slučaj još nije završen. Dubrovačka policija provjerava sve informacije i redovito izvještava roditelje o bilo kakvoj novosti', kazala nam je glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero koja nije htjela komentirati izjave Lapthorneovih kako u postaji zbog njihova dolaska vlada uznemirenost.

'Nama je u interesu da se taj slučaj što prije riješi, no nažalost, mi trenutno nemamo nikakvih važnijih informacija o slučaju', kazala je.

Tijelo Britt Lapthorne pronađeno je nakon nekoliko tjedana od njezina nestanka iz diskoteke u Dubrovniku u rujnu 2008. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene