Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emisija na programu 8. 2.

Australska televizija tvrdi da je otkrila ubojicu Britt Lapthorne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska televizijska postaja Channel 7 iz Melbournea najavljuje sljedeće nedjelje prikazivanje specijalne emisije u kojoj će se razotkriti identitet prvoosumnjičenog za ubojstvo 21-godišnje Britt Lapthorne, djevojke koja je smrtno stradala tijekom boravka u Dubrovniku u rujnu protekle godine.

Australska TV postaja najavljuje 'dosad neviđeni' video uradak koji itekako rasvjetljuje okolnosti još nerazriješene smrti mlade Birtt, piše Slobodna Dalmacija. U najavi emisije spominje se kako je Britt viđena u razgovoru s visokim Hrvatom u noći njezina nestanka nakon provoda u noćnom klubu Fuego. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Lapthorne Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu Slika nije dostupna Istraga u slučaju Lapthorne Australski detektivi dolaze u Dubrovnik zbog Britt

>> Roditelji Britt Lapthorne dolaze u Hrvatsku

>> Nova saznanja u slučaju Britt Lapthorne

U najavi se pojavljuju i uplakani roditelji nesretno stradale djevojke, a otac Dale ponavlja da vjeruje kako je njegova kći ubijena te da više ljudi zna što joj se točno dogodilo. Mike Munro, voditelj australske televizije, poziva gledatelje da ostanu u nedeljno večer pred svojim televizijama i pogledaju što su reporteri Channela 7 snimili u Dubrovniku kojeg su posjetili u prosincu 2008, kako bi rekonstruirali posljednje dane Britt lapthorne.

Dubrovačka policija upoznata je sa skorim prikazivanjem emisije o slučaju Britt Lapthorne. 'Australski novinari bili su u Dubrovniku, obilazili su mjesta na kojima je Britt boravila i koja je posjećivala te su u tome tražili policijsku pomoć. Oni nemaju novih dokaza koje bi mogli prikazati u nedjeljnoj emisiji, da postoje bilo kakvi novi dokazi, hrvatska policija bi s njima bila upoznata', rekla je Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske za Dnevnik.hr. 'Rekli su da snimaju dokumentarac o smrtnom slučaju svoje sunarodnjakinje, uzeli su izjave od kolega zaduženih za istragu, a u nedjelju ćemo vidjeti kako će obraditi te informacije', dodala je Gjenero.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene