448027
448027
448027
448027
448027

Božo Petrov: Milanovićev govor s braniteljima bio je huškački, ali...

  • , 26.08.2016., 14:57
  • Autor:
  • komentara

Lider Mosta Božo Petrov kazao je kako je način govora Zorana Milanovića na sastanku s braniteljima bio huškački.

 
 
 
 
Ne jenjavaju reakcije na Milanovićevu retoriku (Video: Dnevnik Nove TV)
Ne jenjavaju reakcije na Milanovićevu retoriku (Video: Dnevnik Nove TV)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Upitan da komentira snimku razgovora predsjednika SDP-a i kandidata za premijera Narodne koalicije, Zorana Milanovića s braniteljima, Petrov je kazao kako je način govora bio huškački te da šteti Hrvatskoj.

Što se tiče sadržaja, Petrov se slaže s dijelom onoga što je rekao Milanović, naročito s onim što je lider SDP-a rekao o srpskom zakonu o univerzalnoj jurisdikciji. Petrov smatra da bi u Hrvatskoj trebao postojati konsenzus o tome, ali da Milanovićev način retorike nije bio primjeren.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se