Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božo Petrov

Upitan je li Brkić kandidat za ministra branitelja: 'Pa prema onome što sam čuo - jest'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon obraćanja javnosti u Banskim dvorima, Božo Petrov je u utorak imao još jedan javni nastup.

Božo Petrov, gostujući na Jabuka TV-u, još jednom se izjasnio o aktualnim pitanjima koja zanimaju javnost. Jedno od najvrućih pitanja svakako je imenovanje ministra branitelja.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

Na upit voditelja je li Milijan Brkić kandidat HDZ-a za ministra branitelja, Božo Petrov je odgovorio: 'Pa prema onome što sam čuo - jest'.

Na upit o tome je li Brkić prihvatljiv kao ministar branitelja, Božo Petrov je rekao 'kako će u trenutku kad se obave razgovori definirati ovaj dio'.

Upitan kada ćemo imati ministra branitelja, Petrov je odgovorio 'kada Domoljubna koalicija preda svoje kandidate'.

'Vi sami stvarate situaciju da mi stalno o tome govorimo jer ne želite dati svoj stav. Gospodin Karamarko je dao svoj stav', poručio je voditelj Petrovu, aludirajući na izjavu prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka, koji je u Donjoj Stubici potvrdio kako je Milijan Brkić kandidat Domoljubne koalicije za ministra branitelja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene