Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O izjavama Bože Petrova

'Orepić mora znati da sam ja odgovoran za nacionalnu sigurnost i politiku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko obratio se medijima u Donjoj Stubici.

Tomislav Karamarko se obratio medijima u Donjoj Stubici i pritom se osvrnuo na izjave Bože Petrova s održane konferencije za medije.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

'Mi smo u dnevnom kontaktu. Ako Petrov dosad nije znao da je Brkić naš kandidat za ministra branitelja, sada to zna. Brkić je naš kandidat i to jedini', rekao je Tomislav Karamarko.

'O smanjivanju plaća smo se htjeli solidarizirati sa građanima, a za ostale beneficije bi trebali vidjeti', izjavio je na upit o reviziji beneficija.

Što se tiče kadroviranja u MUP-u, Karamarko je izjavio kako su se dogovorili s Mostom da se postavljaju stručni, a ne partijski ljudi.

'Orepić mora znati da sam ja odgovoran za nacionalnu sigurnost i politiku. Ovo nije kriza, sutra ćemo nastaviti razgovarati', rekao je Karamarko i dodao kako Lozančić mora otići.

'Imat ćemo vojsku na granici ako to bude potrebno, nema upotrebe sile, napaćene ljude treba usmjeriti na pravi način', odgovorio je na pitanje o migrantima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene