Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi šef

Bernardić: Ugodno sam iznenađen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Vjerovao sam u pobjedu', rekao je Davor Bernardić, novi predsjednik zagrebačkog ogranka SDP-a.

Davor Bernardić za Dnevnik.hr je priznao kako je očekivao pobjedu, no tvrdi da ga je ugodno iznenadilo 1000 glasova razlike pred stranačkim kolegom  Ivom Jelušićem. 'Nisam dugo slavio, popio sam piće s kolegama u prostorijama stranke na Trgu žrtava fašizma i nakon sat vremena otišao kući', rekao je novi predsjednik zagrebačkog SDP-a.

Pročitajte i ovo Općina Davor - 3 NA TERENU HDZ-ov načelnik Davora osuđen zbog izazivanja prometne nesreće i bijega. Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je što o svemu misle mještani Slika nije dostupna Potaknuo 70-godišnjaka na upis u SDP Ostojić: Bernardić je glas SDP-a koji spaja

Davor Bernardić otkrio je svoje prve poteze koje namjerava napraviti kao predsjednik zagrebačkog ogranka SDP-a. 'Prvo ću s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem dogovoriti stožer za pripremu stranke za parlamentarne izbore. Danas ću sjesti i s novoizabranim vodstvom iz mjesnih organizacija Zagreba i dogovoriti daljnju suradnju', rekao je Davor Bernardić.

>> Davor Bernardić novi je šef zagrebačkog SDP-a

Istaknuo je kako među su prvim stvarima koje misli poduzeti i pripreme za mjesne konvencije mjesnih organizacija koja idu svaki dan do 12. lipnja te konvencije gradske organizacije koja će biti 12 lipnja. 'Sjest ću i s čelnim ljudima U SDP-u Gradskoj skupštini koji su na odgovornim pozicijama u gradu', rekao je Davor Bernardić. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene