Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Možemo!

Benčić otkrila je li zasad bilo razgovora s drugim strankama

Sandra Benčić
Sandra Benčić Foto: Lucija Ocko/Cropix
Sandra Benčić, koordinatorica stranke Možemo!, otkrila je da će za dan ili dva imati sastanak na kojem će analizirati rezultate izbora.

Koordinatorica stranke Možemo! Sandra Benčić rekla je u četvrtak da će vrlo brzo, već danas ili sutra, imati interni stranački sastanak, na kojem će analizirati rezultate izbora, i da zasad nije bilo nikakvih razgovora s drugim strankama.

"Na sastanku ćemo analizirati rezultate izbora i odlučiti kako ćemo se postaviti, mada smo već jasno kazali na što smo spremni, pri tome ostajemo i od toga nećemo odstupiti", izjavila je Benčić za Hinu.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor, ilustracija Parlamentarni izbori Broje se zadnji glasovi: Pogledajte kako će izgledati novi saziv Sabora

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade Mnogi kažnjeni, a neki i nagrađeni Kako su Plenkovićevi ministri prošli na izborima? Dvoje dobilo manje od starlete, a jedan je briljirao

Prema neslužbenim rezultatima DIP-a nakon obrađenih gotovo svih biračkih mjesta na jučerašnjim parlamentarnim izborima, Možemo! je osvojio 10 mandata za novi saziv Hrvatskog sabora.

Pročitajte i ovo Glasovanje izvan Hrvatske - 4 Kako to? Kakva sramota: Nisu glasali ni sami za sebe

U Možemo! smatraju kako je rušenje HDZ-a s vlasti, odnosno onemogućavanje da treći put sastavi Vladu, još uvijek ostvarivo tako da, kako kažu, svi politički akteri, od ljevice do desnice, koji su se zaklinjali da im je glavni cilj uništiti koruptivnu hobotnicu, kažu ne HDZ-u i podrže SDP-ovu manjinsku vladu iz parlamenta.

Pročitajte i ovo Alka Vuica nisu se proslavili Pjevačica, reality-zvijezda, slavni rukometaš, performer... Pogledajte koliko su glasova dobili

Pročitajte i ovo Dražen Keleminec Provjerili smo Otkrivamo misterij nula glasova: "Sve je to sad zbrkano"

"Još uvijek se u danima pred nama može dogovoriti da SDP i njihovi koalicijski partneri sastave manjinsku vladu koju ćemo svi mi ostali podržavati iz parlamenta", izjavila je Benčić.

Dodala je da ih još nitko nije zvao iz SDP-a i nije bilo nikakvih razgovora, osim što ih je sinoć zvao predsjednik SDP-a Peđa Grbin kako bi im čestitao na rezultatima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene