Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani pred zatvorom

VIDEO Bandić izašao iz Remetinca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko bliskih prijatelja Milana Bandića već se nalazi pred zagrebačkim zatvorom u iščekivanju izlaska zagrebačkog gradonačelnika.

Milan Bandić položio je jamčevinu u iznosu od 15 milijuna kuna u gotovini te je oko 18:00 sati pušten iz istražnog zatvora. Ispred Remetinca okupilo se nekoliko desetaka građana koji su čekali njegov izlazak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostaje u Remetincu Nije dovoljno 5,5 milijuna kuna: Bandić ponudio premalo za slobodu Slika nije dostupna Odluka o žalbama Afera Agram: Pripuz, Laco i Markus uplatili jamčevine i napustili Remetinec

Bandić po izlasku nije davao izjave te se sa suprugom i ljubimcem Rudijem odvezao iz dvorišta zatvora.

Podsjetimo, zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i osmorici osumnjičenika u aferi Agram je prihvaćena jamčevina, a samo je Slobodanu Ljubičiću i Ivanu Toliću ukinuta mjera zabrane obavljanje posla jer su dali ostavke.

Evo odakle Bandiću 15 milijuna kuna za jamčevinu

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda prihvatilo je jamčevine, a popodne su je u gotovini uplatili svi osim Branka Mihaljevića koji je sudu ponudio dvije nekretnine.

Osumnjičenici koji su uplatili jamčevinu tijekom dana će biti dovedeni kod suca istrage Zdenka Posavca kako bi dokazali da su na račun suda položili novac, ali i obećali da će se na slobodi pridržavati mjera opreza. U Bandićevu slučaju to, među ostalim, znači i da će morati odustati od obavljati dužnost na koju je izabran na prošlogodišnjim izborima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene