Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rečeno-učinjeno

Bandić smjenio vodstvo Zagrebačkog holdinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravu Zagrebačkog holdinga Milan Bandić je smijenio jer se oglušila na njegov zahtjev da se odrekne visokih otpremnina.

Kao što je i obećao, zargebački gradonačelnik Milan Bandić smjenio je danas Upravu Zagrebačkog holdinga na čelu s predsjednikom Dejanom Fičkom. Osim njega, razriješeni su Denis Nikola Kulišić, Krešimir Kvaternik i Marija Cvrlje.

Pročitajte i ovo Provjereno doznaje detalje natječaja koji budi sumnju o malverzacijama - 7 Večeras u Provjerenom Afera kućice sada na Mirogoju? Provjereno doznaje detalje natječaja koji budi sumnju u malverzacije Zagrebački Holding - 1 Najam automobila Grad u dugovima, a nabavljaju se luksuzni auti putem rent-a-cara: Financijski stručnjak: "To je prividni posao..."

Skupština ZGH donijela je odluku da se Anu Stojić Deban, dosadašnju predstojnicu Ureda Uprave Zagrebačkog holdinga, imenuje predsjednicom Uprave društva koja će obnašati tu funkciju do imenovanja nove Uprave društva.

Upravu Zagrebačkog holdinga Milan Bandić je smijenio jer se oglušila na njegov zahtjev da se odrekne visokih otpremnina.

BANDIĆ U AKCIJI 'U ponedjeljak ću smijeniti upravu Holdinga, sedam je njihovih grijeha'

Stojić Deban prihvatila je odluku Skupštine Društva te je pokrenut postupak upisa u Trgovački sud, priopćili su iz ZGH.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene