Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ HDZ-a o KRIZI

Bačić: "Da bi Vlada mogla funkcionirati, nužno je da premijer ima povjerenja u ministre"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Na važnim političkim temama kao što je povjerenje ministru finacija za očekivati je da Vlada može funkcionirati ako svi ministri daju podršku kolegi", kazao je Branko Bačić.

Branko Bačić, saborski zastupnik HDZ-a, komentirao je za Novu TV današnji potez premijera Andreja Plenkovića, koji je smijenio trojicu Mostovih ministara - Vlahu Orepića, Antu Šprlju i Slavena Dobrovića - jer su glasali protiv odluke kojom Vlada odbija prijedlog o glasanju o poverenju ministru Zdravku Mariću.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

"Da bi Vlada mogla funkcionirati nužno je povjerenje koje predsjednik Vlade ima prema svim ministrima. Na važnim političkim temama kao što je povjerenje ministru finacija za očekivati je da Vlada može funkcionirati ako svi ministri daju podršku kolegi i prije svega daju povjerenje premijeru koji njih predložio da bi postali ministri. To je za nas u HDZ-u neprihvatljivo."
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene