Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvala za dobro djelo

Autobusnoj nadstrešnici ime Nazifa Memedija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobili smo prvi infrastrukturni objekt u Hrvatskoj koji nosi ime nekog saborskog zastupnika. Nazif Memedi podigao je autobusnu nadstrešnicu romskoj dječici iz Murskog Središća, a oni u znak zahvalnosti odmah po njemu postaju i nazvali.

Pitajući djecu što misle o Memediju dobilo smo odgovor kako je 'on dobar', ali dječjim željama nikada nema kraja. Kada je saborski zastupnik došao u Mursko Središće da pogleda nadstrešnicu djeca su tražila da im se napravi i cesta. 'Radi blata moramo u školu ići prljavi', rekao je jedan dječak Memediju, a on je obećao i rješenje tog problema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bandića pozvali da zaustavi devastaciju Povjesničari umjetnosti uz Zrinku Paladino: Hrabro i uz rizik po vlastitu karijeru pokazala je put Slika nije dostupna Razgovarali smo sa stručnjakom Evo u čemu je pravi problem terase na Cvjetnom

>> Memedi: Milanović je još zelen za mene

>> Memedi u Saboru govorio dvije minute, Antičević Marinović 42 sata

'Već smo sve dogovorili i zahtjev koji je uputio gradonačelnik Murskog Središća proslijedio sam ministru Šukeru koji je odobrio 130 milijuna kuna za ovu cestu i još 30 za sličnu u Orehovici', kaže Memedi. Znajući kako je nadstrešnica dobila Memedijevo ime, ne bi bilo čudno da buduća cesta bude nosila naziv upravo po Ivanu Šukeru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene