Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šelebaj u priopćenju

'Ako Pevecovi ne ispune dogovor, napuštam posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šelebaj-Seller, koji je u ponedjeljak imenovan kriznim menadžerom Pevec tvrtke, priopćio je sinoć da će ukoliko se u iduća 24 sata ne ispoštuje dogovor, biti oslobođen svake odgovornosti za budućnost Peveca.

Time će Šelebajev mandat biti okončan nakon samo tri dana od preuzimanja menadžerskog staža kod Pevecovih. U priopćenju je jasan ljutit ton menadžera koji tvrdi kako mu vlasnici Peveca, Višnja i Zdravko, opstruiraju rad i krše dogovore zbog čega je spriječen obavljati svoj mandat kriznog menadžera.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao Trgovački sud u Zagrebu Hrvatska priča Dobar posao u IMES-u: Kako je tijekom stečaja nestalo 19 vozila s ključevima i prometnim dozvolama

>> Pevecov partner napao banke: Skinite prste s nas!

Šelebaj navodi kako su zbog stalnih opstrukcija Zdravka Peveca otkazani već dogovoreni sastanci s dobavljačima i vjerovnicima, od kojih su neki prihvatili plan restrukturiranja i mogućnost da svoja potraživanja pretvore u temeljni kapital Pevec Grupe. Krizni menadžer navodi kako Pevecovi suprotno dogovoru odbijaju potpisati odvjetničku punomoć koja je formalni preduvjet za vođenje pregovora i potpisivanje sporazuma vjerovnicima. Dodaje kako je pod takvim okolnostima nemoguće voditi krizni proces restrukturiranja Pevec Grupe i ističe kako je stečaj jedina mogućnost.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene