Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na Lučkom

4 km za sat i 40 minuta: 'Ovako se Hrvatska sprema za doček turista'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogorčeni vozači su nam poslali fotografije i snimke kolone na izlazu iz Zagreba na Lučkom.

Poslijepodne se otežano i u koloni vozilo autocestom A1, od naplate Lučko do mjesta radova između 3. i 4. km u smjeru Karlovca. Gust je promet bio i na staroj karlovačkoj cesti te je povremeno dolazilo do zastoja.

Pročitajte i ovo Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

Vozači su bili ogorčeni. "Kolona 2 km prije Lučkog i poslije naplatnih opet kolona. Zasad smo na 2. ili 3. kilometru. U koloni smo sat i 40 min. Naravno policiji niti traga. Tako se Hrvatska sprema za doček turista, a da ne spominjemo dva produžena vikenda u šestom mjesecu", napisala nam je čitateljica Mirta koja je u koloni od svega par kilometara na kraju provela nešto više od dva sata.

I na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na dionici Ježevo - čvor Ivanić Grad (između 54. i 57. km) u smjeru Lipovca vozilo se usporeno u koloni.

Ako se i vi nalazite negdje u koloni pošaljite nam snimke ili fotografije na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene