Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S prakse na posao

Najbolji studenti dobivaju posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Split želi biti najbolji u turizmu pa onda mora i ulagati više. Plan je jednostavan, a u mnogim se zemljama pokazao dobitnom kombinacijom. Splitski turistički fakultet svoje će studente odmah usmjeravati na praksu u turističke tvrtke.

Splitski turistički fakultet svoje će studente odmah usmjeravati na praksu u turističke tvrtke. Oni najbolji - dobivaju posao.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Gospodarstvo konferencija u splitu Kako će se moguća recesija odraziti na iduću sezonu i je li turizam jedina budućnost Dalmacije?

Na splitskom Peristilu zimi rijetki gosti , ali ih ipak ima a ono što oni očekuju su ljubaznost, osmjeh i iznad svega profesionalnost.

VIDEO Ovakav turist dolazi u Hrvatsku!

Konobari sa Peristila i slikat će goste i popričati. 'Vrlo nam je važan taj prvi kontakt sa gostom, slika grada', kaže Alijana Vukšić iz TZ Split.

Turistički fakultet sada surađuje i sa Skal međunarodnom turističkom organizacijom. Moguća je uskoro i studentska praksa u inozemstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene