Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastupnici u Zagrebu

'Hrvatska će biti mali, ali važan dio EU tržišta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulaskom u Europsku uniju profitirat će i hrvatsko gospodarstvo. Od 1. srpnja Hrvatska postaje dio tržišta od oko 500 milijuna potrošača.

Potporu za ulazak na europsko tržište Hrvatska je dobila i od izaslanstva odbora za unutarnje tržište i zaštitu potrošača Europskog parlamenta, koji se sastao s Odborom za gospodarstvo Hrvatskog sabora.

>>
Doznajte gdje će biti najviše zapošljavanja!

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Nesretna zaposlenica SRETAN VAM PRAZNIK RADA I prema ovoj smo ljestvici na dnu: Pogledajte koliko po satu zarađuju Hrvati, a koliko ostali građani EU-a

'Ulazak na otvoreno europsko tržište je veoma duboka tema i ne tiče se samo gospodarskih subjekata, nego isto tako potrošača i običnih građana. Hrvatska će biti, dakle, mali dio, ali važan dio. Mislim da je velika šansa za hrvatske gospodarstvenike s jedne strane, velika šansa hrvatskim građanima, kroz zaštitu potrošača i kroz bolji položaj potošača', kazao je Malcom Harbour iz predsjednik Odbora za unutarnje tržište i zaštitu potrošača Europskog Parlamenta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene