Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istražuje se je li bilo propusat

Zbog ubojstva u Benkovcu, interna istraga u zadarskoj policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je ubojicu tražila na kućnoj adresi, ali nije ga pronašla.

Zbog dvostrukog ubojstva i samoubojstva koje se u srijedu navečer dogodilo u Benkovcu, u zadarskoj policiji provodi se interna istraga kako bi se utvrdilo je li bilo propusta u tom slučaju, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 55 5000 posjetitelja VELIKA FOTOGALERIJA Benkovački sajam je hit! "To je nezamislivo bez prasetine" Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

>> Benkovac: Djevojka prijavila ubojicu, nisu ga našli..

Naime, 22-godišnja M. P. svojeg je ubojicu dan prije prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja, a po riječima njezine obitelji, 33-godišnji M. D. bivšoj je djevojci i prije nekoliko puta prijetio i slao prijeteće sms poruke.

U ponedjeljak navečer, samo dva dana prije ubojstva, u istom kafiću u kojem se dogodio zločin 33-godišnji ubojica verbalno je i fizički zlostavljao Marinu, što je ona dan poslije prijavila policiji.

Nakon prijave zbog nasilničkog ponašanja, policija je Dukića nekoliko puta tražila na kućnoj adresi, ali nije ga pronašla.

O rezultatima interne istrage javnost će biti obaviještena, ističe zadarska policija. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene