Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga nije mogla naći

Benkovac: Djevojka prijavila ubojicu, nisu ga našli...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvostrukog ubojicu u benkovačkome kafiću Amadeusu njegova je bivša djevojka, jedna od žrtava zločina, dan prije prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja te je pokrenuta istraga, no policajci ga nisu pronašli na kućnoj adresi, doznaje se u zadarskoj policiji.

Zločin u Benkovcu dogodio se sinoć u 21,45 sati kada je 33-godišnjak ušao u kafić u Ulici kralja Dmitra Zvonimira, gdje je njegova bivša 22-godišnja djevojka s prijateljima slavila rođendan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Muškarac joj je prišao, prislonio pištolj na prsa i ubio je, nakon čega je s dva hica ustrijelio njezina godinu dana starijeg brata, koji je umro nakon dolaska hitne pomoći. Ubojica je na kraju pištoljem za koji nije imao dozvolu pucao sebi u glavu te je od teških ozljeda prošle noći umro u zadarskoj bolnici.

>> Proslava završila tragedijom: Ubio brata i sestru pa presudio sebi

U trenutku pucnjave u kafiću je bilo još desetak gostiju od kojih je jedan lakše ranjen. Inače, u Benkovcu su danas otkazani svi događaji, među kojima i sutrašnji festival glazbenih amatera ‘Benkovac fest’, a na dan pokopa brata i sestre bit će proglašen dan žalosti. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene