Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ceste uzimaju živote

Sinoć troje poginulih, više ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nekoliko nesreća tijekom noći poginula su dva motociklista i mladić u automobilu.

Promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac bio je prekinut zbog teške prometne nesreće između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza. Nesreća se dogodila oko 04:45 između 2. i 3. kilometra.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Vozač kombija zagrebačkih registarskih oznaka kretao se u smjeru zapada, te je iz neutvrđenih razloga udario u motocikl, također zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak. Od siline udarca motociklist je pao na kolnik, te je na njega naletjelo vozilo bugarskih registarskih oznaka. Vozač motocikla smrtno je stradao, dok je putnik na motociklu prevezen u KB Sestara milosrdnica.

Motociklist je smrtno stradao i kod Otočca, kada je neregistriranim motociklom u velikoj brzini došao do kružnog toka, gdje je sletio s ceste.

Šest osoba je ozlijeđeno, dok je 25-godišnji mladić smrtno stradao prilikom slijetanja automobila na državnoj cesti između Velog rata i Božave na Dugom otoku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene