Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija

Vrgorac: U autu Crnogorca pronašli 15,6 kg marihuane vrijedne preko 700.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici PU splitsko-dalmatinske uhitili su 26-godišnjeg crnogorskog državljanina, kojem je u automobilu pronađeno 15,6 kilograma marihuane.

Tijekom jučerašnjeg dana, policija je na području Vrgorca zaustavila osobni automobil spomenutog mladića, po nalogu suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku, zbog sumnje da se u automobilu nalazi droga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

>> Uhićen s više od kilograma marihuane u ruksaku

U pretresu vozila policajci su u posebnom pretincu na stražnjem dijelu pronašli 18 paketa marihuane, čija se ukupna vrijednost na crnom tržištu procjenjuje na više od 700.000 kuna.

Droga je u Hrvatsku stigla iz Crne Gore i preko BiH, a policija sumnja kako je bila namijenjena prodaji u Hrvatskoj. Mladić je uhićen i protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene