Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija će nadzirati noćne linije autobusa

VIDEO: Divljački napad na vozača busa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa kojeg su nasilnici pretukli u Osijeku još se oporavlja u osječkoj bolnici.

Nasilnici su vozača izbacili iz autobusa, cipelarili ga i kamenjem izudarali po glavi. Vozač je prvo je uhvaćen za ramena, izguran prema vratima i izbačen iz autobusa. U akciju udaranja zatim su se uključila još dvojica nasilnika. Dvojica njih su privedena, a treći je pušten. Vozač je uzvratio raniji udarac i tada je počelo premlaćivanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kijev bez komentara Ukrajina napala ruske snage na Krimu američkim raketama velikog dometa Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal"

>> Policija će nadzirati noćne linije autobusa

>> Policija otkrila napadače na vozača autobusa u Osijeku

Vozačici tramvaja Ani Milošević više nije svejedno i od kad njezine kolege nasilnici premlaćuju, ni sama ne zna kako bi se obranila. 'Što možeš? Sjesti i plakati. I da imaš neko oružje, ne smiješ potegnuti. Samo pravosuđe mora odraditi svoje jer je to pokušaj ubojstva. Tu nema priče i kad bi se takva dva slučaja odradila kako spada, sve bi bilo zaustavljeno', uvjerena je.

Preksinoć noćnih vožnji nije bilo i pola sata prije ponoći, sva su vozila spremljena u garažu. U autobusu pretučenog vozača je bio drugi kolega, no strah je isti. 'Oni koji se procesuiraju, budu prekršajno blago kažnjeni, a s druge strane naši vozači kad stradaju, ako su ušli u konflikt s malodobnom osobom budu prvooptuženi', ističe direktor Gradskog prijevoza putnika Igor Medić. Nakon što je prvotno odlučeno kako se noćne linije ukidaju, odlučeno je kako do toga ipak neće doći i policija je obećala bolji nadzor vozača javnog prijevoza.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene