Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija policije u Istri

Akcija 'Y': Uhićen Dražen Golemović i još nekoliko osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dražen Golemović i još nekoliko osoba uhićeno je jučer u zajedničkoj akciji policije, USKOK-a i Ministarstva financija, na području Istarske županije, potvrdio je MUP. Golemović je kontroverzni poduzetnik medijski često povezivan s pripadnicima zagrebačkog kriminalnog miljea.

Prije sedam godina oženio se udovicom Vjeke Sliška likvidiranog u mafijaškom obračunu na Cvjetnom trgu.Od tada živi u Poreču. Osim Golemovića uhićeno je još nekoliko osoba.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Pojedini hrvatski mediji objavili su da je u akciji 'Ipsilon' na još nekoliko lokacija u Istri, tijekom dana privedeno još desetak osoba, te da su pretresene i kuće visokopozicioniranih osoba iz financijske policije i državnog odvjetništva.

Borovec potvrdio uhićenja

Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec prethodno je sinoć izjavio da policija, USKOK i Ministarstvo financija provode zajedničku akciju uglavnom na području Istarske županije. 'Ima više uhićenih osoba', rekao je Borovec koji nije želio govoriti o pojedinostima akcije. Pojedinosti o akciji se večeras nisu mogle dobiti niti u USKOK-u.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene