Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen 31-godišnji zagrebački diler

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje u preprodaju droge, podnesena je kaznena prijava protiv 31-godišnjeg Zagrepčanina, kod kojega je pronađeno oko 800 grama marihuane i 6 grama kokaina.

Zagrebačka policija je izvijestila da je osumnjičenik jučer pritvoren, nakon što mu je policija zaplijenila 821,6 grama marihuane, 6 grama kokaina, manju količinu droge MDMA i novčani iznos od 108.500 kuna, za koje su sumnja da su pribavljeni preprodajom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Kokain Kilogram droge Podignuta optužnica protiv osmorke u Osijeku: Prokrijumčarili su kilogram kokaina

>> Diler pred policajcima bacio 4 kilograma marihuane i pobjegao im

Policija je drogu i novac pronašla pretragom njegova stana, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 31-godišnjak na zasada neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane, kokaina i MDMA koje je potom preprodavao na području Zagreba.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 15.000 kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dostigla i znatno veći iznos.

Osumnjičeni je jučer priveden u pritvorsku policijsku jedinicu, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene