Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U razmaku od 30 minuta

U dvije nesreće na A1 ozlijeđeno šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima na autocesti A1, na predjelu između Gospića i Svetog Roka, u razmaku od pola sata dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno šest ljudi.

Do prve prometne nesreće došlo je oko 6 sati, na 187. kilometru autoceste. 'Osobno vozilo mađarskih registracijskih oznaka sletjelo je s ceste prilikom čega su lakše ozlijeđene dvije osobe', rekla je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske. Dodala je da je ozlijeđenim osobama liječnička pomoć pružena u gospićkoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo PR Oglas A1 SafeNet od sada štiti i sve korisnike na bonove Cyberbullying je sve prisutniji Pokrovitelj A1 Hrvatska Nasilje na internetu kroz oči djeteta: "Govorili su mi da sam dlakava kao King Kong i da smrdim kao kanalizacija"

Druga prometna nesreća dogodila se oko pola sata kasnije 186. kilometru A1. Osobno vozilo slovenskih registracijskih oznaka sletjelo s ceste. 'Ozlijeđene  su četri osobe, od kojih jedna teško. Svi se nalaze o Općoj bolnici u Gospiću', izjavila je glasnogovornica i dodala kako je policijski očevid u tijeku. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene