Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preprodavali amfetamine i marihuanu

Trojac dilao drogu vrijednu 450.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija završila je kriminalističku obradu nad trojicom mladića osumnjičenima za raspačavanje šest kilograma zaplijenjenih amfetamina te 1,1 kilograma marihuane.

Trojica uhićenika, 23-godišnjak, 24-godišnjak i 29 godišnjak, prije tri dana su, u popodnevnim satima, legitimirani na području zagrebačkog naselja Malešnica, te je tom prilikom kod najstarijeg pronađeno 1062,30 grama marihuane i digitalna vaga s tragovima iste droge. Dan kasnije, na području Medveščaka, pretražen je stan koji neprijavljeno koristi 23-godišnji osumnjičenik, gdje je pronađeno 10 grama marihuane, te 15.500 kuna, za koje postoji osnovana sumnja da potječu od preprodaje droge. Pretragom automobila kojim se koristi 23-godišnjak, pronađena su tri vakuumirana paketa sa ukupno 5.9 kilograma amfetamina te dva plastična omota sa ukupno 49,95 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

>> Osijek: Privedeni zbog zlouporabe droga

Istog dana, na području zagrebačkog naselja Mikulići, pretražena je obiteljska kuća kojom se neprijavljeno koristi 24–godišnjak, pri čemu su pronađena tri plastična paketića ispunjena sa ukupno 63,6 grama amfetamina. Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je najmlađi od njih nabavljao veće količine marihuane i amfetamina, koje je zatim prodavao 24-godišnjaku, koji je marihuanu također prodavao daljnjim preprodavačima, među kojima i 29-godišnjaku, s ciljem daljnje prodaje marihuane na ilegalnom tržištu.

Zaplijenjena droga, po cijeni u uličnoj preprodaji, vrijedi oko 450 000 kuna, navodi policija, koja je protiv trojice mladića podnijela kaznene prijave, nakon čega su jučer izvedeni pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene