Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni amfetamin i speed

Osijek: Privedeni zbog zlouporabe droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija uz kaznenu prijavu privela je jučer u Istražni centar osječkoga Županijskog suda 33-godišnjaka iz Batine i 31-godišnjakinju iz Osijeka, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe, odnosno preprodaje opojnih droga, izvijestila je danas ova PU.

Uz njih kazneno je prijavljen i 26-godišnjak iz Dražice, s područja Rijeke, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo posjedovanja opojnih droga. Službenici Odsjeka kriminaliteta droga ove PU su 4. studenoga u jednom ugostiteljskom objektu u baranjskom mjestu Bilju zatekli 31-godišnju Osječanku i 26-godišnjaka iz Dražice kod kojega je pronađen i oduzet paketić s amfetaminom težak 5,1 gram.

Pročitajte i ovo Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Kriminalističkim istraživanjem, koje je obuhvatilo više osoba, utvrđena je osnovana sumnja da su 33-godišnjak iz Batine i 31-godišnjakinja iz Osijeka prodavali tu opojnu drogu zvanu ‘speed’, a da je 26-godišnjak iz okolice Rijeke posjedovao drogu. Pretragom doma 33-godišnjeg osumnjičenika iz Batine pronađeno je i oduzeto 19 PVC paketića s ukupno 3,1 gramom speeda, digitalna vaga s tragovima zelene biljne materije te metalna kutija s mješavinom duhana i zelene biljne materije, izvijestila je policija. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene