Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za tešku krađu

Traži ga policija: Prepoznajete li muškarca s fotografije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko imate korisne informacije o muškarcu s fotografije dojavite ih policiji.

Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju korisne informacije o muškarcu s fotografije.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Sumnja se da je nepoznati počinitelj '4. srpnja 2014. oko 10.45 sati u Zagrebu, VII. Retkovec, na ulici s leđa prišao oštećenoj i iz ruke joj istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novčanik s više tisuća kuna, te 30. srpnja oko 11 sati, u Sesvetama, Petra Svačića, na ulici s leđa prišao oštećenom i istrgnuo mu torbicu koju je nosio ispod ruke te otuđio nekoliko desetaka tisuća', izvijestila je policija.

FOTO Mladić kojeg traži zagrebačka policija

Riječ je o muškarcu starom oko 20 do 25 godina, visine oko 170 do 180 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica i kratke smeđe kose.

Ukoliko imate informacije o osumnjičenom policiji ih možete dojaviti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene