Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za život se bori i otac

Tragedija u Zadru: Ranjeno dijete operirano i bori se za život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetomjesečno dijete koje je u utorak u Zadru teško ranjeno u glavu iz vatrenog oružja operirano je u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti Klaićeva i još se bori za život, a u zadarskoj bolnici za život se bori i njegov otac.

'Dijete, s prostrijelnim ozljedama glave, je operirano, rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvijek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a netom obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrome', izjavio je neurokirurg zagrebačke Klinike za dječje bolesti Klaićeva, dr. Miroslav Gjurašin, koji ga je i operirao.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

I dalje je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim Zadraninom kojeg se sumnjiči da je u utorak oko 11 sati u Zadru, s više pucnjeva iz vatrenog oružja teško ozlijedio 49-godišnjaka i 10-mjesečnu bebu, a zatim u fizičkom sukobu napao 39-godišnjeg muškarca, izvijestila je zadarska Policijska uprava zadarska.

Glasnogovornik PU Elis Žodan kaže da će 55-godišnjak tijekom dana, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje teškog ubojstva u pokušaju, biti priveden pritvorskom nadzorniku.

10-mjesečna beba upucana u glavu, liječnici se bore za život njezina oca!

Nakon jučerašnje tragedije 10-mjesečna beba je s prostrijelnom ranom glave prevezena u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a liječnici zadarske Opće bolnice bore se za život 49-godišnjeg oca.

Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pucnjave reagirao 39-godišnji susjed koji se fizički sukobio s napadačem te ga otjerao. Navodno se 55-godišnjak nakon toga sam prijavio zadarskoj policiji.

Također se neslužbeno doznaje da je 55-godišnjak još prije 10 godina uvjetno kažnjen jer je bivšoj supruzi prijetio vatrenim oružjem. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene