Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zadru

10-mjesečna beba upucana u glavu, liječnici se bore za život njezina oca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetomjesečno dojenče, koje je u utorak ujutro u Zadru teško ranjeno u glavu iz vatrenog oružja, upućeno je na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a zadarski liječnici bore se za život njegova oca s prostrijelnim ranama prsnoga koša i glave.

U Zadru je, po zasad neslužbenim informacijama, 55-godišnjak u obiteljskom dvorištu bivše supruge ustrijelio njezina 49-godišnjeg partnera i desetomjesečno dojenče.

U policiji su samo potvrdili da su u dvorištu kuće u Kijevskoj ulici zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj

Od zamjenika sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice dr. Roberta Karla doznaje se da su u bolnicu primljeni otac s više prostrijelnih rana prsnoga koša i glave te desetomjesečno dojenče s prostrijelnom ranom glave.

Tragedija u Slavoniji: Slučajno upucao muškarca u kafiću!

"Dijete je oko 14 sati upućeno na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu i trenutačno je stabilno iako je ozljeda teška i za život opasna, ali su prognoze dobre. No, otac je u mnogo težem stanju zbog teške prostrijelne rane glave te više rana prsnoga koša. Liječnici se bore za njegov život", rekao je dr. Karlo.

U zadarskoj Policijskoj upravi provodi se kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, potvrdili su u policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene