Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HGSS

Tragali za nestalom osobom, pa je pronašli mrtvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS je dva dana tragao za nestalom osobom u okolici Lepoglave, a naposljetku su je pronašli mrtvu.

U poslijepodnevnim satima 11. travnja 2014. na dežurni telefon HGSS Varaždin zaprimljena je dojava Policijske uprave Varaždin o nestaloj osobi u mjestu Donja Višnjica pokraj Lepoglave, izvijestio je HGSS.

Pročitajte i ovo Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret"

Nestala osoba posljednji put je viđena 9. travnja u kasnim popodnevnim satima kako odlazi u šumu. Prema informacijama dobivenim od obitelji nestalog i policije započeta je pretraga užeg područja brda Kukelj i sela Galinci.

Potraga je prekinuta dolaskom noći te je nastavljena idućeg jutra. Potraga je tada pokrenuta u novim sektorima, uz sudjelovanje potražnih timova sa psima, iz Stanice Zagreb i Orahovica, te kolega iz Stanice Krapina.

Helikopter je izvlačio iz stijene: Zagrepčanki komad stijene pao na glavu

Tijelo nestale osobe pronađeno je u zoni potrage dva i pol sata nakon početka potrage. Nakon obavljenog policijskog očevida tijelo je predano mrtvozorniku.

U potrazi je sudjelovalo 15 pripadnika HGSS-a, 5 pripadnika DVD Donja Višnjica i jedan mještanin sela Galinci. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene