Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac preživio

Teška prometna nesreća u Lici: Poginule majka i beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i njezina tromjesečna beba poginule su u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Korenica-Udbina u ponedjeljak malo prije 17 sati.

U Pećanima na državnoj cesti Plitvice-Udbina život su izgubile dvije osobe, potvrdili su u ponedjeljak navečer za Dnevnik.hr u ličko-senjskoj policiji. Radi se o majci i tromjesečnoj bebi, rekla je sutkinja istražiteljica Tatjana Šimunić Adamović, koja je izašla na očevid.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka"

Automobil BiH registracijskih oznaka

Stradala obitelj nalazila se u osobnom automobilu BiH registarskih oznaka. Vjerojatno izgubivši nadzor nad automobilom uslijed snijega, vozilo se počelo okretati na cesti kada je u njega udario drugi automobil krapinskih registarskih oznaka. Unatoč pokušajima oživljavanja nije bilo pomoći za bebu i njezinu majku. Otac je u stanju šoka prevezen u bolnicu u Gospiću.
 

>> Kamionom 'pokupio' Zagrepčanina koji je mijenjao gumu na svom autu
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene