Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašen operacijom

Kamionom 'pokupio' Zagrepčanina koji je mijenjao gumu na svom autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka je policija izvijestila kako se sinoć, oko 19:15 sati na državnoj cesti D-1, na mostu kanala Kupa – Kupa, dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijede opasne po život zadobio 52-godišnji Zagrepčanin.

Teretnim kamionom s priključnim vozilom upravljao je Karlovčanin star 60 godina, te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, te udario u metalnu zaštitnu ogradu na mostu i pješaka starog 52 godine iz Zagreba, koji je mijenjao kotač na svom osobnom automobilu.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Motovuna Prevezen u bolnicu Kaos u Istri: Vozio kamion unatoč znaku zabrane pa se više puta prevrnuo Ilustracija OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća u Karlovcu: Kod naplatnih kućica poginuo vozač automobila

>> Kamion srušio pješački most, vozač lakše ozlijeđen

U prometnoj nesreći Zagrepčanin je zadobio teške ozljede opasne po život. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv vozača starog 60 godina, nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, izvijestila je karlovačka policija. Iz Opće bolnice Karlovac stižu dobre vijesti:

'Nastradali je muškarac operiran, sad je izvan životne opasnosti i nalazi se na Odjelu intenzivne njege, a liječenje se nastavlja', za Dnevnik.hr je otkrio zamjenik ravnatelja doc.dr. Josip Žunić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene