Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani spasili dijete

Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

U teškoj prometnoj nesreći u subotu nešto prije 18 sati u Kaštel Sućurcu poginuli su 32-godišnja vozačica i 29-godišnji motociklist.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu kasno poslijepodne na Jadranskoj magistrali u Kaštel Sućurcu smrtno su stradali 29-godišnji vozač motocikla i 32-godišnja vozačica osobnog automobila. S njom je u automobilu bilo i dijete od nepune tri godine. Dječak je zadržan u bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Stravičnom udesu svjedočili su mještani Kaštel Sućurca koji su odmah priskočili u pomoć i uspjeli izvući dijete iz automobila koji se zapalio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javne politike Jedna od osnovnih potreba u Hrvatskoj je postala luksuz: Je li moguć zaokret?

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica ODO Split uz asistenciju policijskih službenika, a prema prvim informacijama motociklist je prošao kroz crveno svjetlo i zabio se u automobil u kojemu su bili majka i dijete. Žena je na mjestu preminula kao i motociklist koji je odletio 50 metara.

Silina udara motora u automobil bila je tolika da se prevrnuo na krov.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

"Prizor koji sam zatekao minutu nakon nesreće je stvarno bio zastrašujući. Horor u svakom smislu riječi. Automobil izvrnut na krov, gusti oblaci crnog dima, vrištanje ljudi koji su odmah priskočili u pomoć. To se nije moglo gledati od tuge", ispričao je svjedok nesreće za Slobodnu Dalmaciju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene