Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

Pula: Nakon sudara auto odletio na pločnik i udario pješake, 2 žene poginule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije pješakinje poginule su u ponedjeljak navečer u Puli nakon što je na njih naletjelo vozilo koje je prije toga sudjelovalo u prometnoj nesreći, izvijestila je istarska policija, navodeći da je u istoj nesreći ozlijeđen još jedan pješak koji je prevezen u pulsku bolnicu.

Nesreća se dogodila u 23.40 sati na Partizanskom putu kad su se sudarila dva osobna automobila "BMW", jedan njemačkih, a drugi švicarskih oznaka pri čemu je BMW njemačkih oznaka odbačen na pločnik nakon čega je udario u troje pješaka.

Jedna pješakinja preminula na mjestu nesreće dok je druga podlegla ozljedama u pulskoj Općoj bolnici gdje je zajedno s trećim pješakom prevezena zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda. Na mjestu događaja su djelatnici prometne policije i općinska državna odvjetnica koji obavljaju očevid nakon kojeg će bi trebao biti poznat uzrok nesreće. (Hina)

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene