Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drska pljačka

Prijeteći oružjem poštaru oteli mirovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kaštelima kod Splita pljačkaši su uz prijetnju oružjem zaskočili poštara. U njegovoj torbi bila je prilična količina novca jer je u tijeku podjela mirovina.

Policija je jutros posve blokirala područje iznad Kaštel Štafilića kod Splita. Pošta i policija ne iznose detalje. No, 24-godišnji poštar u je torbi izgleda nosio priličnu količina novca.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Nova objava na Facebooku Milanović se ponovo oglasio: "Imamo inflaciju pohlepe! Država to može riješiti" Ilustracija Uhićen je Sve je završilo tučnjavom: Pijani poštar dijelio novac od mirovina cijelom kafiću

Poštar je napadnut s leđa ovdje na pustom terenu. Policija je cijelo jutro pregledavala teren u potrazi za nekim tragom. Iako predio Bijaći - Sveta Marta sa ceste izgleda pusto, gore ima stanovništva kojem je poštar izgleda nosio mirovine. Do njih se nije moglo jer je policija blokirala put u naselje. Sigurno je, mirovine danas nisu dobili, a dok sustav ne nadoknadi novac morat će čekati. No, u cijelim Kaštelima se odmah pročulo za napad na poštara u Bijaćima.

Ovakve priče preplašili su se i svi drugi umirovljenici koji su jutros čekali mirovine. Kolege napadnutog poštara jutros su na drugim područjima ipak uredno podijelili mirovine, no , nisu željeli pričati, brzo su palili motocikl i odlazili.

Mnogi se boje sve veće tuge na jugu i porasta kriminala u krizi. Dok policija traga za pljačkašima, ostaje pitanje može li se pružiti bolja zaštita poštarima koji okolo nose torbe pune novca bez ikakva naoružanja i sredstava za obranu?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene