Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi obračun

Prebila ga petorica, a on s njima zaradio prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalno premlaćivanje u Dubrovniku! 35-godišnjaka iz Velike Gorice verbalno je napao jedan mladić, a potom ga s četvoricom kolega iscipelario do kraja.

I napadači i žrtva zaradili su kaznene prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Puknuti nos, razbijeni zub i 20 šavova isprekidanih po cijelom licu, ozljede su koje je 35-godišnji Srećko Karić zaradio nakon klinča s petoricom Dubrovčana. Liječnička prognoza kaže lakše tjelesne ozljede, a s tim i lakše prijave. 'U dogovoru sa državnim odvjetnikom podnesene su protiv svih sudionika ukupno, njih šest, optužni prijedlozi zbog počinjenog prekršaja iz čl. 6. zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', objasnila je Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačke.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

>> Nijemac nasred rive dobio pljusku i završio u bolnici

U verbalni sukob s Karićem koji je džogirao po Mokošici prvo je ušao 41-godišnjak. Ubrzo su počele letjeti šake. Napadaču je stigla pomoć i petorica mladića Karića su prvo gađala pivskim bocama, a potom ga teškim kamenjem pogodila u čelo. 'Jednom riječju strašno. Tragedija. Ovaj primjer samo još jedanput postavlja pitanje, koliko naše društvo duboko ide u nesigurnost? Koliko zapravo nasilja se treba dogoditi takvih primjera da zapravo se preispita izvršna vlast, odnosno provedba zakona i sam zakon", rekao nam je komentirajući nemili događaj Boris Blažinić, psiholog s Instituta za razvoj ljudskih potencijala.

Tučnjava u Dubrovniku samo je jedna u nizu. U malenoj uvali kod Dugog otoka sinoć se petero turista sa Sicilije, među kojima jedna novinarka i dva odvjetnika sukobilo s osobljem restorana koje ih je istuklo i izbacilo. Šamarčinu nasred splitske rive pokupio je danas i jedan 19-godišnji Nijemac, kojemu su od siline udarca odletjele naočale. Početkom tjedna napadač iz Trogira nasrnuo je na Dinamovog navijača i s leđa ga pogodio bocom u glavu. Napad nasilniku, očito, nije bio dovoljan pa je mladiću izrezao ruke. A Torcida se kukavički ogradila od tog čina, pričajući, s leđa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene