Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našli drogu, diler u bijegu

Policija zaplijenila heroin vrijedan 80.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija proteklih je dana zaplijenila 193 grama heroina provodeći kriminalističku obradu nad osam osoba s područja Zagreba, osumnjičenih za zloporabu opojnih droga.

Kriminalistička obrada nad osobama u dobi od 24 do 49 godina, započela je 12. lipnja, a dovršena je jučer. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na 80 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Osijeku - 1 Ispitivanja u tijeku Razbijen narkolanac: "Kompromitirana marihuana vrijedi nekoliko stotina tisuća eura, a jedna stvar u toj tvrtki je crveni alarm..." Davor Božinović Počinje pooštravanje? Božinović o akciji Uskoka i slovenskoj odluci: "Mi smo spremni, Hrvatska to potencira"

Utvrđeno je da je nabavu organizirao dvadesetsedmogodišnji muškarac koji je trenutačno u bijegu i za kojim je raspisana tjeralica. Njegova sestra, supruga, šogorica i 49-godišnji poznanik, osumnjičeni da su mu pomagali u preprodaji, jučer su privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Tijekom pretrage stana u kojemu je boravila sestra 27-godišnjaka pronađena je staklenka sa 180 grama heroina i digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima heroina.

Njihovom uhićenju prethodilo je zatjecanje trojice muškaraca kod kojih su pronađene manje količine heroina, kupljenog od od osumnjičenog 27-godišnjaka. Kod njih je pronađeno 0,4 grama heroina, 0,2 grama heroina te 12,4 grama heroina pakiranog u osam pvc paketića. Protiv njih su podnesene kaznene prijave zbog posjedovanja droge. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene