Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija traga za ubojicama maturanta Luke Ritza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija intenzivno traga za napadačima koji su prije deset dana zvjerski pretukli maturanta Luku Ritza nakon čega je umro u KBC-u "Rebro" od izljeva krvi u mozak.

Glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Aleksandra Ljuba izjavila je da je policija zaprimila kaznenu prijavu i već obavila neke obavijesne razgovore s prijateljima pokojnog Luke te je pozvala sve građane da jave policiji ako išta znaju o tom događaju.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 3 Ukrajina u defenzivi Rusija napadima u malim skupinama širi bojišnicu kod Harkiva: "Neprijatelj pokušava namjerno razvući crtu bojišnice" Ilustracija Kaznena prijava Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede

Prva kvalifikacija toga kažnjivog djela bila je teška tjelesna ozljeda, no to će sigurno biti prekvalificirano, dodala je.

Luka Ritz, maturant Grafičke škole u Zagrebu, preminuo je prije tri dana nakon što su ga zbog mobitela i nekoliko desetaka kuna napala i pretukla dvojica divljaka kasno navečer na autobusnoj postaji na Mostu slobode kad se sa školskim kolegom vraćao kući u Dugave. Napadači su se najprije bili udaljili, ali su se ubrzo vratili, napali ih i pretukli. Ritzov kolega nije ozlijeđen, izvijestila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene