Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TROSTRUKO UBOJSTVO U BRODARICI

Pronađen naoružan Boris Luketa, pregovori u tijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila fotografiju Borisa Lukete (1958) iz Primoštena kojeg dovode u vezu s trostrukim ubojstvom u Brodarici. Nedugo nakon objave objavljeno je da je osumnjičeni pronađen, da je naoružan te da prijeti samoubojstvom.

NAJNOVIJI RAZVOJ DOGAĐAJA PRATITE OVDJE

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

U srijedu, 26. travnja 2017. u 16:34 sati nakon zaprimljene dojave u obiteljskoj kući u mjestu Gomljanik, Brodarica (PU šibensko-kninska) pronađene su dvije mrtve osobe (žena i muškarac) te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan mrtav muškarac, objavila je policija.

21:30 Policija je objavila da je u 21:18 sati Boris Luketa zatečen naoružan Boris Luketa na širem šibenskom području. Osumnjičeni prijeti samoubojstvom, a pregovori su u tijeku.

20:40 Pretragom terena policijski službenici su na širem šibenskom području pronašli crveni Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, za kojim je policija tragala. Na suvozačevom mjestu pronađeno je vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga.

19:30 Policija je pozvala medije da objave fotografiju Borisa Lukete i da pozovu građane ukoliko uoče njegaili vozila za kojim tragaju, da ih odmah obavijeste pozivom na 192. 

19:10 Policija provodi intenzivno traganje za osobom Luketa Boris (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.

''Policija za sada ne može govoriti o identitetu ubijenih. Motiv ubojstva utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem'', potvrdila je za Dnevnik Nove TV Helena Biočić iz Ravnateljstva policije.

Podsjetimo, policija je nakon dojave izašla na ulice s dugim cijevima očito tražeći upravo Luketu. Isprva su neslužbene informacije govorile da su ubijene dvije osobe, navodno supružnici, da bi potom iz policije stigla potvrda da su pronađene tri mrtve osobe. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene