Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

DUGE CIJEVI NA ULICAMA

Pucnjava u Šibeniku: Tri osobe mrtve, policija u lovu na počinitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Šibeniku na Brodarici je oko 16:30 došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, a policija tek utvrđuje što se dogodilo.

"Oko 16:35 u Brodarici su tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja", potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Ranije su iz policije potvrdili da je u Brodarici došlo do pucnjave, a portal Šibenik.in je javio da su dvije osobe pronađene mrtve u kući. 

Policija je blokirala pristupe mjestu događaja. Njihova traka je pedesetak metara dalje od kuće u kojoj se dogodilo kazneno djelo. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene