Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštitara zaključala u WC

Policija dala opis žene koja je opljačkala banku u Dubravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsku banku u zagrebačkoj Dubravi opljačkala je žena, s pištoljem i putnom torbom u rukama, te iz banke odnijela oko 360.000 kuna, izvijestila je na konferenciji za novinare zagrebačka policija.

Razbojnica koja je jučer oko 10,25 sati u Aveniji Dubrava opljačkala Splitsku banku ima oko 40-ak godina, visoka je oko 170 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima dužu valovitu tamnu kosu, a nosila je i dioptrijske naočale tamnog okvira. U jednoj ruci držala je pištolj, a u drugoj smeđu putnu torbu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traga za počiniteljima Zagreb: Opljačkana OTP banka u Dubravi Slika nije dostupna Najveća kazna 'šefici' Pljačkašice banaka nepravomoćno osuđene, moraju vratiti 757.000 kuna

>> Zagreb: Naoružan opljačkao poslovnicu Splitske banke u Dubravi

Uz prijetnju pištoljem razoružala je zaštitara, te njega, zaposlenika banke i jednu stranku, zatvorila u WC-u banke, a potom joj je zaposlenica banke iz trezora izvadila novac. Potom se razbojnica udaljila u nepoznatom smjeru.

Zagrebačka policija izvijestila je danas o još četiri razbojništva koja su se dogodila jučer i noćas. Trojica razbojnika, prijeteći dvjema zaposlenicama pištoljem, jučer su usred bijela dana, oko 13:30 sati u Ozaljskoj ulici na Trešnjevci opljačkala zlatarnu 'Josip' te ukrali veću količinu nakita.

Jučer oko 13 sati nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem zatražio novac od 44-godišnje zaposlenice trgovine 'Drakula' u Ulici Ive Tijardovića na Trešnjevci. Ukrao je oko tisuću kuna.

U poslovnici za otkup plemenitih metala 'Auro Domus', dvojica su nepoznatih počinitelja uz prijetnju pištoljem jučer oko 15,20 sati u Ulici Alberta Fortisa na Črnomercu počinila razbojništvo nad 39-godišnjom zaposlenicom, te ukrali nakit i novac u vrijednosti od oko 13.000 kuna.

Noćas oko 1,30 sati u kiosku za prodaju brze hrane 'American Donut' u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama nepoznati počinitelj je uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad 29-godišnjim zaposlenikom, ukravši oko 1700 kuna. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene