Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao četvero pomagača

Pljačkaš zlatarnice u Vlaškoj pobjegao ZET-ovim busom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je pljačkaš zlatarnice u Zagrebu, koji je ukrao nakit vrijedan tri milijuna kuna.

Policija je uhitila pljačkaša koji je iz zlatarnice Celje u Vlaškoj ulici u Zagrebu, ukrao novac i nakit u vrijednosti od oko tri milijuna kuna, izvijestili je na konferenciji za novinare operativni analitičar u Policijskoj upravi zagrebačkoj Davor Tor, zamjenik načelnika PUZ-a Mihael Varga i pomoćnik načelnika krim policije Damir Maračić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu Slika nije dostupna Maskiran i naoružan tražio samo zlato Pljačka zlatarne - razbojnik pobjegao busom

>> Naoružan opljačkao zlatarnicu i odnio nakit vrijedan milijun kuna

Uhićeni počinitelj je 27-godišnjak, a na konferencije je rečeno kako su mu pomagala još trojica braće u dobi od 18, 20 i 32 godine. Navodno je najmlađi od braće bio i operativni šef uz počinitelja pljačke. Policija je kod braće pronašla novac i pištolj, a sva trojica, zajedno sa 27-godišnjim počiniteljem, otprije su poznata policiji.

Policija je nadalje izvijestila kako 27-godišnji počinitelj ima djevpoku, kod koje je pronađen nakit i dio novca. Djevojka se nalazi u 4. mjesecu trudnoće, a počinitelj nije uhićen zajedno s njom, već kod njezine bake. Policija je počinitelje i pomagaće pronašla i uhitila u dva zagrebačka naselja, Petruševcu i Strugama. najmlađi od braće, u međuvremenu je uspio preprodati dio ukradenog nakita pa se prava procjena štete još uvijek ne zna i istražne radnje i dalje traju.

Zanimljiv je i podatak, koji je policija izvijestila na pressici, kako je počinitelj pješice pobjegao s mjesta događaja, te kući stigao gradskim autobusom. Policija zasad govori o materijalnoj šteti od čak tri milijuna kuna.

Smatrate li da je policija dovoljno brzo uhitila pljačkaša?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene