Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao s gumenjaka

Pijanom Slovencu nakon pada propeler zahvatio stopalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pomorskoj nezgodi u zaljevu u blizini marine Veruda u Puli u padu s gumenjaka, kojim je upravljao, teže je ozlijeđen 22-godišnji slovenski državljanin kojemu je propeler ozlijedio stopalo.

U današnjem priopćenju glasnogovornice Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marine Halužan, navodi se da se nezgoda dogodila sinoć oko 18,30 sati kada su dvojica slovenskih državljana isplovila iz marine gumenim plovilom s pogonskim motorom, dugim oko metar i pol.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zadržala mirnu glavu VIDEO Zaglavio joj se rep: "Sirena" se gotovo utopila pred prestravljenom djecom Ilustracija 20 metara od obale Užas u Istri: Pokrenuo motor na gumenjaku pa propelerom teško ozlijedio dijete koje je plivalo i ronilo

Nakon 15 minuta plovidbe u zaljevu slovenski državljanin P.Z. (22), koji je upravljao plovilom, pao je u more i zadobio teže ozljede - posjekotine stopala propelerom plovila kojim je upravljao.

Njegov suputnik, također slovenski državljanin, B.M. (23), uspio ga je izvući iz mora i doploviti do obale, nakon čega je ozlijeđeni prevezen u Opću bolnicu Pula na liječenje.

Kod oba mladića utvrđena je povišena količina alkohola u krvi. Ozlijeđenom je u bolnici sinoć u 19,20 sati izmjereno 2,29 promila alkohola u krvi. Drugi mladić je podvrgnut alkotestu u Lučkoj kapetaniji Pula oko 21 sat kada mu je izmjerena količina alkohola u krvi od 1,26 promila. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene