Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Mrtav pijan izazvao prometnu, pobjegao pa izazvao još dvije: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani muškarac, kojemu je poništena vozačka dozvola, izazvao je tri prometne nesreće, s mjesta jedne pobjegao, a na kraju ga je uhitila policija.

Čak tri prometne nesreće izazvao je u srijedu muškarac pod utjecajem alkohola, objavila je ličko-senjska policija, koja ga je uhitila.

Prva prometna nesreća u srijedu dogodila se u 17:20 sati u Čovićima kada je 35-godišnjak iz Ličkog Lešća vozio osobni automobil gospićkih registracija pod utjecajem alkohola - 3,12 g/kg, a za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

Pročitajte i ovo Ilustracija HAK Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici

Vozio je iz smjera Otočca u smjeru Ličkog Lešća te je prednjom stranom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila također gospićkih registracija kojim je u istom smjeru upravljala 41-godišnjakinja iz Otočca.

Muškarac je pobjegao s mjesta nesreće i samo pet minuta kasnije izazvao novu kada je u kružnom toku sletio automobilom u desno, udario u jedan pa u drugi rizol i nastavio voziti.

Naposljetku, u Ličkom Lešću izazvao je treću prometnu nesreću kada je osobnim automobilom sletio u lijevo s ceste i udario u kanal za slivne vode, a potom se vratio na cestu i zaustavio.

Muškarac je uhićen i doveden u nadležni sud gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene